Translate

"Бескрајна Архива прилога ЗАВЕТИНА" (TUMBLER)

МИЛОШ МИЛОЈЕВИЋ

субота, 10. јун 2023.

ЗАКАСНЕЛА ПИСМА

 



ДОБРО ЈУТРО



Ноћу искључим телефон. Тек сам малопре видео, твој одговор.

Извињавам се због грешака у мом писму. Реаговао сам одмах чим сам чуо. Све су то знаци лоши, али ... И Бог би ваљда требало да има последњу реч. Барем за нас верујуће.

На једној од друштвених мрежа, не на Фејсбуку, тамо такве ствари цензуришу, бришу, гасе профил.


" Тајне силе у позадини револуције ", Леон де Понсин .

Де Понсин наводи цитат из званичног стенографског записника са суђења Гаврилу Принципу где се отворено каже да је он Јевреј . Поред тога он и његови сарадници били су масони , студенти , младићи стари између 18-20 година. Исти аутор наводи интересантно наличје револуције у Турској.
Младотурци су по њему имали центар у Салоникаху где је од сто хиљада становника седамдесет хиљада било Јевреја (страна 66_67).
Исти аутор наводи да је у припреми фебруарске револуције у Русији , послу улогу имала војна групација која је себе називала " Младотурцима ", а по деловању је то била масонска ложа којом је руководио Хучкив, председник комитета за одбрану Државне думе . Октобарска револуција је била преузимање Русије од стране Јевреја и као резултат после револуције , Руси су имали од 545 људи чланова думе 447 су били Јевреји , што значи 82% .
Револуцију 1918 - 1919 у Мађарској водили су масони , који су на власт довели Јевреја комунисту Белу Куна. Мађарске ложе су у то време имале 90% Јевреја масона . Комунистичку управу 1956 године чини 90% Јевреја.
Пети октобар јесте био пуч или ти револуција под плаштом демократије , зато у влади имате масоне , крипто јевреје , па опет крипто јевреје других народа или националности , али
немате представнике Србског народа , као ни представнике других народа.


Масони намећу култ безобразлука и дегенерацију, зато што јесу дегенеративни гени.

Дилон о масонима " они су овладали таквом моћи да су њима дужне да полажу рачуне све дипломатије, свих земаља света ". Да знате да њих у Србској влади има 38 пелцера мушкараца , плус жена из женске масонске ложе..
Масони су на власт довели Гробара и све ове после њега.

Милина једна од зла и злих који нам се подмећу.

Не предлажем да шириш.

Нека те Бог чува. И Свети Арханђел Михаило. Наш директнио заштитник.

После с и н о ћ,  ја више немам илузија.


(Из писма једном пријатељу – субота, 11 март. 2023. )  (Б.Т)

 



 

Нема коментара:

Постави коментар

Диоптрије ПОРТАЛА Великих претеча | Сазвежђа З